Po dlouhých šestnácti letech jsem se rozhodla, že pizza se v mé restauraci bude péct pouze vyjímečně, na předem určených akcích.

Z pizzerie se tedy definitivně stává TRATORIA s tradiční italskou kuchyní. Zkušený kuchyňský italský tým pod vedením Giulie Paganico Vám připraví čerstvé těstoviny a noky, risotta z italské rýže a různá masa v obvyklých, ale i v Čechách méně obvyklých úpravách.

 

Jen málo restaurací nabízí ručně vyrobené těstoviny. Můžete se je s paní Giulií dokonce i naučit vyrobit sami v kurzu vaření 26.5. od 14:00 hodin u nás v Café Kryštof Harant.

Ve stejný den po kurzu vaření chystáme pro naše hosty ještě příjemný relaxační večer s KARAOKE a poznáte, co znamená APERITIVO CENATO.

 

Chystáme i speciální RYBÍ DEN, s rybami přivezenými přímo z Itálie. Datum se včas dozvíte z našich stránek.

 

Na dětské oslavy připravíme PIZZU, nebo bezlepkovou PINZU

a pro dospěláky jehněčí, nebo selátko na grilu.

 

Otevírají se nové možnosti, jak si po předchozím objednání užít Polžice v klidu s novými gatronomickými zážitky.

 

Krásný den všem přeje Eva